Magacinski prostor

Za sva uvozna vozila, robu i selidbene stvari na raspolaganju su uređena i bezbedna javna carinska skladišta otvorenog i zatvorenog tipa koja se nalaze na carinskoj ispostavi Terminal Beograd (kod Kvantaške pijace).

Choose your language:
 

Auto Sport je preduzeće za špediciju osnovano u Beogradu 2009. godine od strane špeditera sa dugogodišnjim iskustvom i posedovanjem neophodnih licenci za rad na poslovima međunarodne špedicije.

Osnovna delatnost je pružanje usluga špedicije fizičkim i pravnim licima kod uvoza novih i polovnih vozila - automobila, motocikala, dostavnih vozila, džipova, autobusa, kamiona, šlepera, prikolica, poljoprivrednih i gradjevinskih mašina, čamaca i jahti, specijalnih i drugih vozila.

Špedicija raspolaže javnim carinskim skladištem otvorenog tipa za vozila i zatvorenog tipa za skladištenje i carinjenje robe, selidbenih svari i diplomatskih pošiljki za ambasade.

Zaposleni u preduzeću su stručno i informatički obrazovani mladi ljudi koji prate trendove na svetskom tržištu i stalno se usavršavaju da bi mogli uspešno da odgovore svim zahtevima u realizaciji kompletne logističke usluge.

Poslovnica i javna carinska skladišta se nalaze na carinskoj ispostavi Terminal Beograd na Novom Beogradu (kod Kvantaške pijace).

Luka Beograd